Despre noi

Din 2004, de cand s-a înființat, brandul Valerio s-a impus pe piața vestimentară din Iași și nu numai.

 

Valerio oferă o gamă variată de produse ce se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor care iubesc stilul vestimentar modern, rafinat și elegant.

Dacă “nu haina face pe om” – după un vechi proverb românesc – , cu siguranță îi oferă încredere în sine și prestanță, iar complimentele la adresa ținutei măgulesc orgoliul oricărei femei. Traseul ascendent al firmei se datorează tocmai acestor nevoi și dorințe ale personajelor feminine de a arăta bine și de a se simti bine în haine de calitate.

Valerio oferă ținute casual și office, jachete sau paltoane, toate organizate în colecții ce mentin un echilibru perfect între tendințe și confort. Astfel, colecțiile fiecărui anotimp aduc de fiecare dată elemente de noutate în concordanță cu trendul impus de casele de modă, elemente care împreună cu o paletă coloristică bogată și o croială bine executată dau personalitate ținutelor doamnelor și domnișoarelor. Pantalonii, fustele, sacourile, cămășile sau rochiile nu numai că vă scot din monotonia prăfuită a strazii sau a biroului, dar vă dau încredere și vă fac să fiți remarcate din anonimatul aproape impus de ceea ce se găsește pe piața vestimentară actuală. Detaliile elegante ale cămășilor sau fustelor, rochiile moderne sau jachetele și paltoanele care vă conturează perfect silueta definesc o femeie independentă, căreia îi place să fie admirată pentru bunul gust și eleganța de care dă dovadă.

Valerio foloseste doar materiale de cea mai bună calitate, naturale, pe care le îmbină într-un mod original, iar accesoriile vin să completeze o ținută care nu poate fi trecută cu vederea: pe stradă sau la birou, la o petrecere sau la interviul pentru job-ul mult visat.

O altă calitate a creațiilor marca Valerio o constituie accesibilitatea lor din punct de vedere financiar. Orice femeie trebuie să arate impecabil în fiecare zi, să emane naturalețe și încredere, iar Valerio le vine în ajutor cu produse la prețuri accesibile, nefăcând însă rabat de la calitate.

De 15 ani Valerio s-a impus și continuă să se impună pe piața vestimentară datorită perseverenței inițiatorilor acestui proiect de familie, al căror spirit mereu tânăr și în căutare de provocări, anticipează dorințele și nevoile personajelor feminine, contemporane, definite prin eleganță și stil.

Fiind o afacere de familie, creatorii acestui brand investesc în permanență nu numai în diversitatea și originalitatea modelelor oferite spre vânzare, ci și în utilaje moderne care nu numai că ușurează munca angajaților, dar măresc și calitatea produselor.

În toți acești ani, Valerio și-a câștigat prestigiul unei firme de producție ce se axează pe calitate, modernitate și nu în ultimul rând, pe accesibilitate financiară.

Chiar dacă “haina nu face pe om”, totuși ea face diferența între bun gust și kitsch, între calitate și non-calitate, între Valerio și celelalte branduri vestimentare.

Pentru echipa Valerio conteaza calitatea, bunul gust, tendințele și nu în ultimul rând, stilul propriu și personalitatea produselor vestimentare. De aceea, inițiatorii acestui proiect sunt mereu atenți la vocea străzii, apreciind părerile și sugestiile venite de la clienți și încercând să creeze pentru fiecare femeie în parte elemente vestimentare care să-i scoată în evidență calitățile.