Devino partener!

Din 2004, de cand s-a înființat, brandul Valerio s-a impus pe piața vestimentară din regiunea Moldovei și nu numai.

 

Valerio oferă ținute casual și office, jachete sau paltoane, toate organizate în colecții ce mentin un echilibru perfect între tendințe și confort. Astfel, colecțiile fiecărui anotimp aduc de fiecare dată elemente de noutate în concordanță cu trendul impus de casele de modă, elemente care împreună cu o paletă coloristică bogată și o croială bine executată dau personalitate ținutelor doamnelor și domnișoarelor.

 

Pantalonii, fustele, sacourile, cămășile sau rochiile nu numai că vă scot din monotonia prăfuită a strazii sau a biroului, dar vă dau încredere și vă fac să fiți remarcate din anonimatul aproape impus de ceea ce se găsește pe piața vestimentară actuală. Detaliile elegante ale cămășilor sau fustelor, rochiile moderne sau jachetele și paltoanele care vă conturează perfect silueta definesc o femeie independentă, căreia îi place să fie admirată pentru bunul gust și eleganța de care dă dovadă.

 

Brand Romanesc

Design si calitate

Colectii noi

Valerio foloseste doar materiale de cea mai bună calitate, naturale, pe care le îmbină într-un mod original, iar accesoriile vin să completeze o ținută care nu poate fi trecută cu vederea: pe stradă sau la birou, la o petrecere sau la interviul pentru job-ul mult visat.

 

O altă calitate a creațiilor marca Valerio o constituie accesibilitatea lor din punct de vedere financiar. Orice femeie trebuie să arate impecabil în fiecare zi, să emane naturalețe și încredere, iar Valerio le vine în ajutor cu produse la prețuri accesibile, nefăcând însă rabat de la calitate.

 

De 15 ani Valerio s-a impus și continuă să se impună pe piața vestimentară datorită perseverenței inițiatorilor acestui proiect de familie, al căror spirit mereu tânăr și în căutare de provocări, anticipează dorințele și nevoile personajelor feminine, contemporane, definite prin eleganță și stil.

 

 

Misiunea pe care ne-am asumat-o constă în edificarea unei lumi mai pline de satisfacții și mai sustenabile. Este imperativ să răspundem în mod excelent nevoilor clienților și partenerilor noștri, oferindu-le un serviciu de cea mai înaltă calitate. Tu însuți poți să devii parte a misiunii noastre! Ne axăm pe construirea de parteneriate durabile, fundamentate pe încredere și respect.

 

Reducerile pe care le oferim pentru achizițiile B2B (en-gross) facilitează, în primul rând, dezvoltarea afacerii tale.

 

Ai posibilitatea să discuți direct oferta comercială cu un reprezentant Valerio și să te bucuri de prețuri competitive, direct de la producător. Un reprezentant dedicat îți stă la dispoziție pentru a te sprijini de fiecare dată. Plasează comenzi online prin intermediul platformei noastre dedicate partenerilor, email sau telefonic!

 

Contacteaza-ne prin formularul de mai jos, sau prin email si telefon. Abia asteptam sa ne cunoastem

*
*
*
*
*